Ochrana osobních údajů

 Zásady práce s vašimi osobními údaji (GDPR)

Jsme společnost: Přemysl Plachý, IČO: 87978393, Záhumení 380, 687 22 Ostrožská Nová Ves, mobil: +420 737 447 621, email: info@ruzovakocka.cz

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.ruzovakocka.cz

Pro poskytování prodeje našeho zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I.                   Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: telefonní číslo, email, kontaktní adresa.  

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně prodeje zboží.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 2 roky od naší poslední komunikace.

 

Zpracování osobních údajů v případě nákupu

 Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, email,

 Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali Vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 2 roky od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

2 roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@ruzovakocka.cz

 

II.                 Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • společnost podílející se na expedici zboží: Zásilkovna s.r.o. (Se sídlem: Lihovarská 1060/12, 190 00, Praha 9 – Libeň, IČO: 28408306, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze oddíl C vložka 139387)
  • společnost podílející se na expedici plateb: GOPAY s.r.o. (se sídlem: č.p. 67, 370 01 Planá, IČO: 260 46 768, společnost je zapsaná u Městského soudu v Českých Budějovicích, oddíl C vložka 110 30)
  • společnost podílející se na expedici plateb: Shoptet, a.s. (se sídlem: Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, IČO: 28935675, 
    společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze oddíl B vložka 25395)
  • poskytovatel e-mailingové služby webmail (společnost THINline s.r.o., se sídlem: Jeseniova 1196/52, Žižkov, 130 00 Praha 3, IČO: 26747359, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze oddíl C složka 91182).
  • společnost podílející se na odesílání slevových kódů: Leadhub s.r.o, (se sídlem: Štefánikova 16/29, 150 00 Praha, IČO: 04466683, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze oddíl C složka 247688).
  • společnost podílející se na zajištění reklamace a vrácení zboží: Retino.cz s.r.o. (se sídlem: Klimentská 1746/52, 110 00 Praha 1, IČO: 06222234, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze oddíl C složka 278391). 
  • společnost provozující aplikaci k chatu se zákazníky: Smartsupp.com, s.r.o. (se sídlem: Šumavská 31, 602 00 Brno, IČO: 03668681, společnost je zapsaná u Městského soudu v Brně oddíl C složka 86206).

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

III.              Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese: info@ruzovakocka.cz   nebo zavolejte na tel. č. +420 737 447 621.

 

IV.             Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

 

Konkrétně používáme cookies:

Nezbytné cookies

Cookies Účel
externaFontsLoaded Pomáhá nám s načítáním fontů
NOCHACHE Pomáhá s rychlostí načítání webu
PHPSESSID Slouží k identifikaci přihlášení
previousURL Ukládá předchozí navštívenou stránku
referal Pomáhá s identifikaci předchozího zdroje návstěv
mccid a mceid Interní informace pro zajištění správného chodu stránek
SRV_id Interní informace pro zajištění vysoké dostupnosti
CookiesOK Souhlas s použitím cookies

 

Analytická cookies

Cookies (služba) Účel  
Google Analytics Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu Podmínky služby Google Analytics
Smartsupp Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu a komunikaci s klienty https://www.smartsupp.com/cs/help/cookies/
Google Optimize Použiváme jej k vyhodnocováním úspěsnosti a zlepšování webu Podmínky služby Google Optimize

Facebook Pixel a Conversion API

Pomáhá nám s měřením a vyhodnocováním uspěšnosti webu Podmínky služby Facebook

 

Marketingové cookies

Cookies (účel) Účel  
Google Adwords Používáme Adwords k cílení reklamy Podmínky služby Google Adwords
Seznam Sklik Používáme Sklik k cílení reklamy Podmínky služby Sklik
Seznam Zboží  Používáme Zboží k cílení reklamy https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/zbozi-cz/ 
Facebook audience Používáme Facebook k cílení reklamy Podmínky služby Facebook
Heureka Používáme Heureka k cílení reklamy https://heureka.group/cz-cs/podminky-pouzivani/ochrana-osobnich-udaju/ 
Glami Používáme Glami k cílení reklamy https://www.glami.cz/info/cookies
Instagram Používáme Instagram k cílení reklamy

https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

 

  

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

 

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

 

V.              Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 01.01.2022

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.